FORÆLDRE

find mere information om de udfordringer dit barn kan møde.

Læs mere ung SSP
PROFESSIONELLE

er du i tvivl om fremgangsmåden eller lovens rammer?

Læs mere SSP Professionel
UNG

har du en problemstilling du har brug for hjælp til, eller er du i tvivl om noget?

Læs mere SSP Forældre

Forældre

At være forældre til en eller flere teenagere kan være en udfordrerne opgave, og en tid der kan rumme en del bekymringer. De unge bliver mere selvstændige og prøver nu verden på egen hånd.

SSP-Lyngby har derfor lavet en hjemmeside, der gerne skulle give dig som forælder mulighed for at finde nyttige oplysninger og gode råd.

Har du spørgsmål eller en bekymring, er du velkommen til at kontakte kommunens SSP-konsulent Sune Brandt Høilund eller en af kommunens ssp-kontaktlærer eller SSP-pædagoger fra dit lokale skole - se listen her.

Reagér på dine bekymringer
At handle betyder meget i forhold til at få noget stoppet. Hvis 10 unge har gang i noget, de ikke skal have gang i, så vil de otte af dem trække sig, når de mærker, at de voksne er opmærksomme på dem. Derfor er det vigtigt at reagere. At lade som ingen ting, stopper intet. Det gælder også når det handler om dine egne børn.
Når I som voksne ser noget, som I synes, er bekymrende så reager.
Hvis du ikke ved, hvordan du skal reager eller hvem du skal gå til, kan du altid henvende dig til SSP-Lyngby så vil vi prøve at hjælpe med at finde den rette.


Web: ActOn-CPHLog ind